Djur är en del av människors liv oavsett om det är en sällskapshund, katt eller häst. Lika viktigt är det att de också får den vård och omsorg de behöver för att hålla sig friska och krya. Det är ett ganska svårt att köra stora djur till en speciell klinik. Därför finns det en bra veterinär i Aneby som kan göra ett hembesök för att göra det så bekvämt som möjligt för både dig och djuret.

Du når kliniken på telefon mellan klockan 08:00-09:00 på morgonen och kan därmed boka tid efter överenskommelse. Beroende på vilket slags djur du har är det olika tider för besök hos en av många vetrinärer som jobbar på denna klinik. Tex för smådjursbesök är det planerade besök varje dag, för hästar är det jourtid från klockan 08:00 till 18:00 och för lantverksdjur är det jour dygnet runt.

Veterinärerna i Aneby arbetar med alla slags djur

Smådjurskliniken erbjuder djurvård till alla slags djur. Ett stort fokus ligger på att ge så bra vård man kan till både stora och som små husdjur. Jourtid dygnet runt för lantbruksdjur är till för akuta fall och även där görs det hemsök för att så fort som möjligt kunna hjälpa djuret.

Basen för dessa veterinärer för dig i Aneby ligger i Tranås. Personalen som jobbar på veterinärkliniken är utbildad inom många olika områden så att ni alltid kan få den hjälp ni söker till ert djur. Du når dem genom att antingen ringa på telefontiderna som är mellan klockan 08:00-09:00 eller skicka iväg ett mail till adressen som står på hemsidan.